ANKARA ÇIKIŞLI KIBRIS TURU 3 GECE 4 GÜN Tur Programı

ANKARA ÇIKIŞLI KIBRIS TURU 3 GECE 4 GÜN

KIBRIS’I İZCİ TURİZM İLE KEŞFEDİN…

GİDİŞ-DÖNÜŞ UÇAK BİLETLERİ ÜCRETE DAHİL
HAVALİMANI TRANSFERLERİ ÜCRETE DAHİL
3 GECE YARIM PANSİYON KONAKLAMA ÜCRETE DAHİL
TAM GÜN LEFKOŞA VE MAGOSA TURU ÜCRETE DAHİL
TAM GÜN GİRNE VE BEŞPARMAK TURU ÜCRETE DAHİL

Kalkış Yerleri: PEGASUS HAVAYOLLARI İLE GİDİŞ-DÖNÜŞ
PROGRAM
1 Gün: ANKARA, ERCAN HAVALİMANI, OTELİMİZE TRANSFER

Siz değerli misafirlerimiz ile uçuş saatinden 2 saat önce Ankara Esenboğa Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde buluşuyoruz. Check-in ve bagaj işlemlerinden sonra Pegasus Havayollarına ait PC 1881 sefer sayılı uçağı ile saat 10.00’da Lefkoşa Ercan Havalimanı'na hareket ediyoruz (Türkiye Cumhuriyeti geçerli kimlik belgeniz ile Kıbrıs'a seyahat edebilirsiniz. Pasaport gerekli değildir). Keyifli bir uçak yolculuğu sonrası Kıbrıs saati ile 11.10’da Lefkoşa’ya varıyoruz. Havalimanında bizi bekleyen transfer aracımızla Girne’deki otelimize hareket ediyor ve müsaitlik durumuna göre odalarımıza yerleşme sonrası gün boyu serbest zamanın tadını çıkarıyoruz. Ücretsiz otel aktivitelerinden faydalanabilirsiniz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde.

Öğle Yemeği          : Ekstra
Akşam Yemeği      : Otelimizde açık büfe veya set menü
Konaklama            : Park Palace Hotel Girne



2 Gün: TAM GÜN GAZİ MAGOSA VE LEFKOŞA TURU

Otelde alacağımız açık büfe kahvaltının ardından aracımızın yanında buluşuyor ve Lefkoşa ve Gazimagosa Turu için Lefkoşa’ya hareket ediyoruz. Lefkoşa'da öncelikle Boğaz Şehitliği, Barbarlık Müzesi, panoramik olarak Yeşil Hat, Ledra Palas Otel ve Sınır Kapısı, Cumhurbaşkanlığı Sarayı, Tarihi Girne Kapısı’nı görüyor ve ardından Gazimagosa'ya hareket ediyoruz. St.Barnabas İkon ve Arkeoloji Müzesi, Magosa Kalesi ve Venedik Surları’nın gezilmesinin ardından Kaleiçinde öğle yemeği ve alışveriş için serbest zaman veriyoruz. Turumuza Lala Mustafa Paşa Cami eski adıyla St. Nicola Katedrali ile devam ediyoruz. Namık Kemal Zindanı ve panoramik olarak Yasak Kent’i de gördükten sonra akşam saatlerinde konaklayacağımız otelimize varıyor, akşam yemeği için restorana geçiyoruz.

Kahvaltı                 : Otelimizde açık büfe kahvaltı
Öğle Yemeği         : Ekstra
Akşam Yemeği     : Otelimizde açık büfe veya set menü
Konaklama           : Park Palace Hotel Girne



3 Gün: TAM GÜN GİRNE VE BEŞPARMAK TURU

Otelde alacağımız açık büfe kahvaltının ardından aracımızın yanında buluşuyor ve Girne Turumuza başlıyoruz. Öncelikle Bellapais Manastırı, Karaoğlanoğlu Şehitliği ve Çıkarma Plajı’nı ziyaret ediyor ve gezimize M.S.7 yy'dan kalma Bizans Kalesi olan ve içindeki Batık Gemi Müzesi'nde tarihin bilinen en eski batığının yer aldığı Girne Kalesi ile devam ediyoruz. Ardından Yat Limanı gezisi ile turumuza devam ediyoruz. Tarihi Limanı ve Girne çarşısını kapsayan kısa yürüyüş yaptıktan sonra alışveriş molası ve serbest zaman veriyoruz. Alışveriş molasının ardından konaklayacağımız otelimize varıyor, akşam yemeği için restorana geçiyoruz.

Kahvaltı                 : Otelimizde açık büfe kahvaltı
Öğle Yemeği          : Ekstra
Akşam Yemeği      : Otelimizde açık büfe veya set menü
Konaklama            : Park Palace Hotel Girne



4 Gün: GİRNE SEBEST ZAMAN, HAVALİMANI TRANSFERİ, DÖNÜŞ YOLCULUĞU

Otelde alacağımız açık büfe kahvaltının ardından tam gün serbest zaman veriyoruz. Arzu eden misafirlerimiz otelimizin ücretsiz otel aktivitelerinden faydalanabilirler. Dileyen misafirlerimiz ise zamanlarını Girne Merkez’de çeşitli etkinlikler ile değerlendirebilirler. Rehberimiz tarafından belirtilen saatte buluşmamızın ardından aracımız ile havalimanına hareket ediyoruz. Check-in ve bagaj işlemlerinden sonra Pegasus Havayollarına ait PC 1882 sefer sayılı uçağı ile saat 17.55’de Ankara’ya hareket. Keyifli bir uçak yolculuğu sonrası Türkiye saati ile saat 20.10’da Ankara’ya varıyoruz. Bir başka İzci Turizm organizasyonunda buluşmak üzere vedalaşıyoruz.

Kahvaltı                 : Otelimizde açık büfe kahvaltı
Öğle Yemeği         : Ekstra



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Ankara-Ercan Gidiş Uçak Biletleri
  • Ercan-Ankara Dönüş Uçak Biletleri
  • Ercan Havalimanı Transfer Hizmetleri
  • Turizm paketli konforlu araçlar ile ulaşım
  • Programda belirtilen tüm geziler
  • Rehberlik ve İzci Turizm Refakat Hizmetleri
  • 3 Gece Yarım Pansiyon Konaklama
  • 3 Sabah Kahvaltısı (Otelimizde açık büfe)
  • 3 Akşam Yemeği (Otelimizde açık büfe veya set menü)
  • Tüm Otel ve Şehir Vergileri
  • Havalimanı Hizmetleri
  • Tam Gün Gazi Magosa ve Lefkoşa Turu
  • Tam Gün Girne ve Beşparmak Turu
  • Seyahat Güvence Poliçesi


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri
  • İptal İade Sigortası
  • Kişisel Harcamalar
  • Öğle Yemekleri
  • Ekstra Turlar


Kalkış Yerleri
  • Ankara Esenboğa Havalimanı (08:00)
Notlar

Uçak geliş ve dönüş saatleri havayoluna bağlı olarak yakın saatlerde değişiklik gösterebilmektedir. Satışlarda herhangi bir isim değişikliği yapılamaz. Talep geldiği takdirde %100 no-show uygulanır. Kıbrıs’ta GSM hatlarını kullanacak misafirlerimizin ülkemizden çıkış yapmadan kullanmış oldukları operatörleri ile görüşerek GSM hatlarını yurtdışı dolaşımına açtırmaları gerekmektedir. 


İptal Şartları
https://www.izciturizm.com/tur-331-ankara-cikisli-kibris-turu-3-gece-4-gun.html
Nima Turizm
1-Atatürk Bulvarı No 94 /1 Çankaya/Ankara 2-İşçi Blokları Mevlana Blv. No:190/B, P1, 06520 Çankaya/Ankara 3-Kültür Mah. Talat Blv. Olgun Blok No:34/A Konak / İzmir
0850 532 64 62


Bu çıktı 20.04.2024 15:00 tarihinde verilmiştir. Nima Turizm tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.