GÖCEK ÖLÜDENİZ GÖCEK MAVİ YOLCULUK TURU 3 GECE 4 GÜN Tur Programı

KLİMALI GELENEKSEL AHŞAP GULETLERLE

GÖCEK - SARSALA KOYU - KLEOPATRA KOYU - AĞA LİMANI
KELEBEKLER VADİSİ - ÖLÜDENİZ - GEMİLER ADASI
BEDRİ RAHMİ KOYU - 
TERSANE ADASI - YASSICA ADALAR

OPSİYONEL KARA TURLARI
GEMİLER ADASI ST. NICOLA / KAYAKÖY / SAKLIKENT / YAMAÇ PARAŞÜTÜ

Kalkış Yerleri: KLİMALI GELENEKSEL AHŞAP GULET
PROGRAM
1 Gün: GÖCEK - SARSALA KOYU - KLEOPATRA KOYU (BATIK HAMAM) - AĞA LİMANI

Göcek Körfezi, Yat turizminin en önemli noktalarından biridir ve coğrafi oluşumu itibariyle korunaklı bir yapıya sahiptir. 11.00 itibariyle teknenize Göcek Limanı'ndan giriş yapabilirsiniz. Liman işlemleri tamamlandıktan sonra, Öğle yemeği ve yüzme molası için Sarsala Koyu'na doğru hareket edilir. Bozulmamış doğası ve masmavi deniziyle cenneti andıran bir görünüme sahip, güzelliğinin etkisi altına gireceğiniz bu muhteşem koyun berrak sularına dalıp, balıklarla yüzmenin keyfini çıkarın. Öğleden sonra Kleopatra Koyu'na (Batık Hamam) doğru hareket edilir. Koyun sularının altında tarihi hamam kalıntılarına rastlanmaktadır. Koy, adını Kleopatra'nın yaptırdığı söylenen bu hamamdan almıştır. Mavinin en muhteşem tonlarına şahitlik edeceğiniz bu koyda yüzme molası ve öğle yemeği servisi yapılır. Akşam yemeği ve geceleme için Ağa Limanı'na hareket edilir.



2 Gün: AĞA LİMANI KELEBEKLER VADİSİ - ÖLÜDENİZ - GEMİLER ADASI

Ağa Limanı'ndan sabah demir aldıktan sonra rotamız Kelebekler Vadisi. Ölüdeniz bölgesinde yer alan, doğal varlıklarıyla adeta hazine niteliği taşıyan ve 350 metreye varan sarp kayalıkların çevrelediği bu alan endemik bitki türleriyle dikkat çeken Babadağ'ın eteklerinde bulunmaktadır. Seksenden fazla kelebek ve Kaplan Kelebeğinin yaşam alanı olmasından dolayı bölge ''Kelebekler Vadisi'' olarak isimlendirilmiştir. Kahvaltı ve yüzme molasının akabinde adından da anlaşılacağı üzere bir göl niteliğinde olan Ölüdeniz'e (Blue Lagoon) doğru seyre koyuluyoruz. Uzun bir yüzme molası ve öğle yemeği için burada demirliyoruz. Akşam yemeği ve geceleme ise 1 kilometre uzunluğunda ve 400 metre genişliğinde olan Gemiler Adası'nda (Aya Nikolas Adası) olacaktır. Ada çevresinde Orta Çağda dini yapıların dışında yaşayan ve çalışan insanların barınakları olan evler bulunmaktadır. Adanın kayalık olması nedeniyle kilise ve evlerin temelleri kaya içine oyularak yerleştirilmiştir. Kalıntılar deniz yüzeyinde de görülmektedir.



3 Gün: GEMİLER ADASI - BEDRİ RAHMİ KOYU - TERSANE ADASI - YASSICA ADALAR

Kahvaltı sonrası Gemiler Adası'nı arkamızda bırakıp Bedri Rahmi Koyu'na doğru hareket edilir. Türk ressam, yazar ve şair Bedri Rahmi Eyüboğlu, 1974'te buraya geldiğinde kendisinden bir şey bırakmak istemiş ve büyük bir taşın üzerine; ana çerçevesi balık gibi görünen, aslında içinde altı hayvanı tasvir ettiği bir resim çizmiş. O zamana kadar Taş yaka diye anılan bu koy da sonraları Bedri Rahmi Koyu adını almıştır. Öğle yemeği ve bir başka yüzme molası için Göcek Körfezi'nin en büyük adası olan Tersane Adası'na geçilir. Ada, Osmanlı döneminde tersane olarak kullanıldığı için adını buradan almaktadır. Günün son durağına hareket etmek üzere demir alıyoruz. İrili ufaklı, alçağıyla, yükseğiyle, derin, sığ suları ile seçenekler sunan birçok ada, adacık, “Yassıca Adaları” adı altında ayni alanda toplanmışlardır. Geceleme ve akşam yemeğini bu bölgede yapıyoruz.



4 Gün: YASSICA ADALAR - GÖCEK ADASI - GÖCEK

Sabah kahvaltıdan sonra, Yassıca Adalar'dan demir alınır ve turun son yüzme molası için Göcek Adası'nın güneybatı tarafında yer alan İncirlik Koyu'na hareket edilir. Buradaki yüzme molasından sonra da Göcek Limanı'na geri dönülür.

TUR KODU : YİÇİBY009



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Tam Pansiyon konaklama: Kahvaltı, öğle yemeği, 5 çayı, akşam yemeği.
  • Yemeklerde kişi başı 0.5 lt su.
  • Çıkış işlemleri.
  • Seyir belgesi ve gerekli işlemler için gemi acentesi masrafları.
  • Palamar ücretleri.
  • Mürettebat servisi.
  • Kullanma suyu.
  • Dizel ve benzin giderleri.
  • Temiz nevresim takımları ve kişi başı bir küçük, bir büyük banyo havlusu (Plaj havlusu temin edilmez).
  • Yattaki ekipmanların kullanımı (maske, palet, şnorkel, olta takımları vs.).
  • Yat sigortası (kişisel seyahat sigortanızı yaptırmanızı tavsiye ederiz).


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Alkollü, alkolsüz içecekler (Su öğünler dışında ücretlidir). Teknelere dışarıdan alkollü ve alkolsüz her türlü içecek getirmek yasaktır.
  • Tur güzergâhındaki ören yeri giriş ücretleri, müze girişleri ve opsiyonel kara turları.
  • Kabin kiralama turlarında standart menü uygulamamız vardır. Özel diyet uygulayan misafirler, kendi isteklerine göre yiyeceklerini temin edebilirler.
  • Havaalanı transferleri.


Kalkış Yerleri
  • İstanbul Yeni Havalimanı (02:00)
  • Göcek Limanı (11:00)
  • Bodrum Limanı (15:30)
Notlar

Yukarıdaki fiyatlar TL cinsindendir ve çift kişilik kabinde tek kişi içindir.
Tek kişi konaklama farklı (Single Supplement) %60’dır.
Hiçbir programda çocuk indirimi uygulanmaz.
10 yaş altı çocuklar kabin kiralama programlarına kabul edilmez.
Klima günde 8 saate kadar kullanılabilir. Klimanın limanlarda kullanılması kesinlikle yasaktır.
Yatçılık Firması, deniz ve hava koşullarına bağlı olarak konukların emniyeti ve rahatı için tur programında değişiklikler yapabilir.


İptal Şartları
https://www.izciturizm.com/tur-312-gocek-oludeniz-gocek-mavi-yolculuk-turu-3-gece-4-gun.html
Nima Turizm
1-Atatürk Bulvarı No 94 /1 Çankaya/Ankara 2-İşçi Blokları Mevlana Blv. No:190/B, P1, 06520 Çankaya/Ankara 3-Kültür Mah. Talat Blv. Olgun Blok No:34/A Konak / İzmir
0850 532 64 62


Bu çıktı 19.04.2024 05:52 tarihinde verilmiştir. Nima Turizm tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.