FİLİPİNLER TURU Tur Programı

SINGAPORE AIRLINES İLE GİDİŞ-DÖNÜŞ

MANILA – BOHOL – ÇİKOLATA TEPELERİ TURU
CEBU – BORACAY – EL NIDO (PALAWAN ADASI)
PUERTO PRINCESA – VILLA ESCUDERO TURU

Kalkış Yerleri: SINGAPORE AIRLINES İLE GİDİŞ-DÖNÜŞ
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL/MANILA (FİLİPİNLER) UÇUŞU

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde saat 11:45’de İzci Turizm yetkilileri ile buluşuyoruz. Daha sonra Singapur Havayolları kontuarında işlemlerimizi yapıyoruz. Singapur aktarmalı olarak Filipinler’in başkenti Manila’ya saat 14:25’de uçuyoruz. Geceleme uçakta.



2 Gün: MANİLA

Manila’ya 15:30’da varıyoruz. Havaalanı transferimizin ardından şehir merkezindeki otelimize yerleşiyoruz. Otele yerleşir yerleşmez eşyalarımızı bıraktıktan sonra bugün için serbest saatlerimiz olacak. Akşam yemeği yerel restoranda alınacaktır. Geceleme şehir merkezimizdeki otelimizde.

OTELİMİZ : ST GILES HOTEL MANILA 3* VB.



3 Gün: MANILA – BOHOL

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltının ardından havalimanına transferimizi gerçekleştiriyoruz. Yerel havayolu ile saat 11:20’de adaları aşarak yapacağımız muhteşem uçuşumuzun ardından Bohol’e varıyoruz. Bugün Filipinler’in doğal güzellikleri ve dünyanın en enteresan hayvanı tarsierleriyle ünlü Bohol’a ulaşıyoruz. Bohol, Dünya Mirası Listesi'nde de kendine yer bulmuş kahverengi kireç taşı oluşum höyüğü olan Çikolata Tepeleri ile ünlüdür. Havaalanından transferimiz ile dünyanın en iyi dalış noktalarından biri olan Panglao Adası’na geçiyoruz. Panglao köprüler ile Bohol Adası’na bağlanmaktadır. Panglao, otellerin bulunduğu, sırt çantalı turistlerin cirit attığı asıl konaklama bölgesidir. Bugün hep beraber okyanusun güzelliklerini keşfedeceğiz. Tüm gün tropikal adanın keyfini çıkarıyoruz.

OTELİMİZ : MALINAWON RESORT 4* VB.



4 Gün: BOHOL – ÇİKOLATA TEPELERİ TURU

Bugün erken saatlerde uyanıyoruz. Bohol’de bulunma sebebimiz olan Çikolata Tepeleri turu için hazırız. Panglao’dan özel araçlarımızla tura başlıyoruz. Önce Bohol’deki Milli Park'a uğruyor ve dünyada sadece Güney Filipinler’deki adalarda ve Endonezya’nın belirli bölgelerinde bulunan, dünyanın en küçük maymun familyasından gelen “tarsier”leri görüyoruz. Rehberimiz bize bu sevimli hayvanlar hakkında bilgi veriyor. Milli Park'ta onları, orijinal yaşam alanlarında ziyaret ediyoruz. Daha sonrasında turumuza Çikolata Tepeleri adı verilen kireç taşı oluşum höyüğü olan özel oluşumları ziyaretimizle devam ediyoruz. Adanın ortasında, büyük bir alana yayılmış olan, üzerinde bitki yetişmeyen yüzlerce tepeyi özel seyir teraslarından izliyor ve fotoğraflıyoruz. Bu tepeler hakkındaki efsaneleri dinliyoruz. Çikolata Tepeleri özel olarak korunan, Dünya Mirası Listesi'ne girebilmeyi başarmış bir alan. Filipinler’in en turistik noktalarından biri. Dileyen misafirlerimiz tur boyunca yapılacak olan çeşitli aktivitelerin en çılgını olan zipline deneyimini yaşayabilirler. Bu uzun ve yorucu turumuzun ardından otelimize geri dönüş. Konaklama otelimizde.

OTELİMİZ : MALINAWON RESORT 4* VB.



5 Gün: BOHOL – CEBU – BORACAY

Sabah erken saatlerde uyanıyoruz. Bugün Bohol Adası'ndan ayrılıyoruz. Önce tekne iskelesine gideceğiz, daha sonra yerel tekneler ile Cebu’ya geçiyoruz. Filipinler’in Manila’dan sonra ikinci en büyük Metropol şehri olan Cebu Adası'na varışımızı takiben panoramik şehir turumuz yapılacak. Turumuz sonrası Cebu-Mactan Uluslararası Havalimanı’na geçiyoruz. Boracay uçuşumuzu yapacağız. Akşam saatlerinde önce yan ada Katiclan Havalimanı'na ulaşıyoruz, buradan deniz yolu ile Boracay adasına geçiyoruz (Boracay Adası'nda havalimanı yok; bu sebeple uçuşlar yan adaya iniyor geçişler oradan yapılıyor). Geceleme Boracay'da otelimizde.

OTELİMİZ : LA CARMELA DE BORACAY 3* VB.



6 Gün: BORACAY

Boracay’da tüm gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz kısa zamanlı tekne turlarına katılabilirler. Konaklama otelimizde.

OTELİMİZ : LA CARMELA DE BORACAY 3* VB.



7 Gün: BORACAY

Boracay’da tüm gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz kısa zamanlı tekne turlarına katılabilirler. Konaklama otelimizde.

OTELİMİZ : LA CARMELA DE BORACAY 3* VB.



8 Gün: BORACAY – EL NIDO (PALAWAN ADASI)

Boracay’da son günümüz, rehberimizin eşliğinde vakitlice otelimizden ayrılıyoruz ve Caticlan Havalimanı'na yeniden geçiyoruz. Buradan Yerel Havayolu ile dünyanın en güzel sahillerinin bulunduğu El Nido’ya (Palawan) uçuşumuzu yapacağız. Varışımızı takiben küçük otelimize yerleşiyoruz. Geceleme El Nido bölgesindeki otelimizde.

OTELİMİZ : VILLA ISRAEL ECO PARK 3* VB.



9 Gün: EL NIDO

Bugün El Nido'da tekne turumuz olacak. Tam gün öğle yemekli Lagün Turu (paketimize dahildir). Eşsiz doğa ve el değmemiş bakir koylarında yüzme imkanı bulabileceğiniz yerel tekneler ile tüm gün sürecek olan öğle yemekli tekne turumuzda El Nido’nun muhteşem koylarını keşfetme fırsatımız olacak. Turumuzun sonunda otelimize transfer oluyoruz. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde.

OTELİMİZ : VILLA ISRAEL ECO PARK 3* VB.



10 Gün: PALAWAN ADASI – PUERTO PRINCESA

Bu sabah El Nido'daki otelimizden ayrılıyoruz. Palawan Adası'nın orta bölgesinde bulunan Filipinlerin en temiz ve en yeşil şehri olan Puerto Princesa kentine doğru yola önemli aktivitesi Mağara tekne turu olacak. 2011 yılında Doğanın Yedi Harikası olarak seçilen bu Yeraltı Milli Parkı’nda küçük kanolar ile turu yaptıktan sonra Palawan Havalimanı bölgesine yakın otelimize geçiyoruz. Geceleme otelimizde.

OTELİMİZ : ONE MANALO 3* VB.



11 Gün: PALAWAN (PUERTO PRINCESA)

Bu sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası Manila uçuşumuzu yapacağız. Varışımızı takiben Manila şehir turu yapacağız. Manila şehir turu için otelden ayrılıyoruz. İlk olarak Manila Körfezi’nin kenarında bulunan Filipinler’in kültürel merkezine gidiyoruz. Filipinler’in ulusal kahramanının infaz edildiği ve çeşitli festivallerin yapıldığı Rizal Parkı’nı ve 17. Yüzyıldaki İspanyol Hükümeti'nin ikameti olan Santiago Kalesi'ni göreceksiniz. Sonrasında ve 17. Yüzyıl Manila evlerinin bir replikası olan “Casa Manila” gezilecek. San Agustin Kilisesi ve Müzesi'ni gördükten sonra şehrin iş merkezi olan Makati şehri ve Manila’nın ilk havalimanını panoramik olarak geziyoruz. Şehir turu sonrası otelimize geçiyoruz. Geceleme otelimizde.

OTELİMİZ : ST GILES HOTEL MANILA 3* VB.



12 Gün: VILLA ESCUDERO TURU / MANILA – İSTANBUL

Bu sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası öğle yemekli Villa Escudero turumuz olacak. Manila kent merkezinden dışarıya çıkıyoruz. Yaklaşık 2,5 saat kara yolu mesafesinde olan Hindistan cevizi ekim bölgesi, özel bir doğal güzellik ve eğlence bölgesine gideceğiz. Yerliler buraya ‘’ Villa Escudero’’ şelale ismini vermişler. Ve özellikle hafta sonlarında şehirden bunalan Filipinliler ve turistlerin  uğrak bir bölgesi konumunda. Dikkat! Yanınıza mutlaka Mayo, şort, terlik ve havlu alınız. Islak bir gün olacak. Bölgesel manda arabası ile park bölgesine giriş yapacağız. Masaların suların içerisinde olduğu yerel restoranda öğle yemeği alacağız. Arzu edenler yüzebilecekler. Çok eğlenceli bir gün bizi bekliyor. Turumuzun sonunda yeniden Manila‘ya döneceğiz. Havalimanına geçiyoruz. Uçuş saatimiz 19:00, Singapur aktarmalı olarak dönüş yolculuğumuz başlıyor. Geceleme uçakta.



13 Gün: İSTANBUL

İstanbul Havalimanı'na varış saatimiz 08:25. Anılarla dolu turumuzun sona ermesi.

TUR KODU : YDIŞIET018



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Singapur Havayolları ile İstanbul / Manila / İstanbul arası gidiş dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti + 1 parça bagaj
  • Yerel Havayolu ile Manila - Bohol arası tek yön ekonomi sınıfı ara uçak bileti
  • Yerel Havayolu ile Cebu - Boracay arası tek yön ekonomi sınıfı ara uçak bileti
  • Yerel Havayolu ile Boracay - El Nido arası tek yön ekonomi sınıfı ara uçak bileti
  • Yerel Havayolu ile Palawan - Manila arası tek yön ekonomi sınıfı ara uçak bileti
  • Bohol - Cebu arası ekonomi sınıfı tek yön feribot bileti
  • Boracay - Caticklan arası gidiş dönüş feribot bileti
  • Boracay akşam yemeği
  • Manila(2), Bohol (2), Boracay(3), El Nido (2), Palawan (1) toplamda 10 gece 3* & 4* otellerde konaklama
  • Otellerde alınacak tüm kahvaltılar
  • Panoramik Manila şehir turu
  • Bohol Çikolata Tepeleri turu


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Yurtdışı çıkış harç pulu (50 TL)
  • Tüm yabancı servis tipleri (Bölgelerde hizmet veren tüm yabancı yerel rehberler, şoförler,  garsonlar, otel çalışanları ve sınır geçişlerinde hizmet veren valiz taşıyıcıları için tavsiye edilen minimum ücret kişi başı 85 USD’dir. Havalimanında toplanır ve bölgede misafirlerimiz adına yabancı personellere takdim edilmek üzere tur liderine teslim edilir
  • Filipinler iç hat uçuşlarında valiz ağırlıkları sıkı bir şekilde denetlenmektedir. Bu konuda oluşacak ekstra masraflar dahil değildir (İç Hat uçuşları 10 KG ile sınırlıdır)


Kalkış Yerleri
  • İstanbul Yeni Havalimanı (02:00)
Notlar

İptal Şartları
https://www.izciturizm.com/tur-280-filipinler-turu.html
Nima Turizm
1-Atatürk Bulvarı No 94 /1 Çankaya/Ankara 2-İşçi Blokları Mevlana Blv. No:190/B, P1, 06520 Çankaya/Ankara 3-Kültür Mah. Talat Blv. Olgun Blok No:34/A Konak / İzmir
0850 532 64 62


Bu çıktı 26.04.2024 08:47 tarihinde verilmiştir. Nima Turizm tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.