ALASKA KANADA TURU Tur Programı

AIR FRANCE İLE GİDİŞ-DÖNÜŞ

MONTREAL – OTTAWA – TORONTO – NIAGARA ŞELALESİ
VANCOUVER – CAPILANO ASMA KÖPRÜSÜ VE GROUSE DAĞI
SEATTLE – ANCHORAGE (ALASKA) – PORTAGE BUZULU
SEWARD – TAM GÜN KENAI FİYORDLARI VE MİLLİ PARKI

Kalkış Yerleri: AIR FRANCE İLE GİDİŞ-DÖNÜŞ
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL PARIS MONTREAL

İstanbul Havalimanı’nda saat 01:00’de İzci Turizm kontuarında buluşma Check-in işlemlerimizi tamamladıktan sonra Air France Havayolları ile Paris aktarmalı olarak Montreal uçuşumuza başlıyoruz. Varışta otelimize transfer ve geceleme otelimizde.

OTELİMİZ : COMFORT INN LAVAL vb.



2 Gün: OTTAWA TURU

Sabah otelimizde kahvaltıyı takiben serbest günümüz var. Arzu eden misafirlerimiz; rehberimiz eşliğinde tam gün (11 saat) sürecek turumuza katılarak (ekstra tur 170 USD), Ottawa bölgesini keşfedebilirler. Öğle yemekli tam gün tur. Ottawa, Kanada'nın başkenti ve dördüncü büyük kentidir. Ottawa Vadisi'nde kurulan kent, Ontario eyâletinin güneydoğu ucundadır ve hemen Québec eyaleti sınırındadır. Montreal'in ise 250 kilometre batısında yer almaktadır. İngiltere Kraliçesi Victoria tarafından ülkenin başkenti olarak seçilen bu şehirde gotik mimari tarzı ile yapılmış Parlamento Binası ve Bahçeleri, İngiliz Valilik Binası, Rideau Kanalı, Güzel Sanatlar Merkezi, Konfederasyon Bulvarı ve Medeniyetler Müzesi göreceğimiz yerler. Öğle yemeğimizi turumuz esnasında alacağız. Turumuzun sonunda Montreal’a dönüyoruz. Geceleme otelimizde.

OTELİMİZ : COMFORT INN LAVAL vb.



3 Gün: MONTREAL – TORONTO (TREN YOLCULUĞU)

Sabah erken saatlerde kahvaltı sonrası, 2 saatlik Montreal turu yapacağız. Panoramik Şehir turu yapmak üzere otelimizden ayrılıyoruz. Turumuzda Eski Montréal Bölgesi, Notre-Dame Bazilikası, İle St.Helene, Saint-Joseph Oratoryosu ve Mount Royal Parkı göreceğimiz yerler  arasındadır. Turumuzun sonunda, Montreal Merkez Tren İstasyonuna ulaşıyoruz. Burada Kanada Via Rail demiryolları tarifeli seferi için işlemlerimizi yapacağız. Tren Hareket Saati: 11:55 / Varış: 17:07 Toronto’ya varışımızı takiben otelimize geçiyoruz. Odalarımıza yerleşiyoruz. Akşam Ortaçağ Akşam Yemekli - Şövalyeler Gösterisi’ne (ekstra tur 120 USD) katılmanız mümkün. Eski çağlardaki atlı savaş gösterilerini yeniden tertip ederek turistlerin beğenisine sunan ve Akşam Yemeği servisi yapan bir gösteri bizleri bekliyor.

OTELİMİZ : MONTE CARLO INN OAKVILLE SUITES vb.



4 Gün: TORONTO – NIAGARA ŞELALESİ TURU

Bu sabah saatlerinde tam gün sürecek muhteşem bir ekstra turumuz olacaktır. Dünyanın en meşhur şelalesi olarak bilinin Niagara Şelalesi’ni ziyarete gidiyoruz (ekstra tur 195 USD). Bu turumuz gidişte sade ziyareti kapsamakta olup Büyük Niagara Şelalesi Turu olarak isimlendirilmektedir. Öğle yemeklki bu turumuz tam 10 saat sürmekte olup tüm yönleri ile Niagara Şelalesini kapsan bir programdır. Bu gezimizde Niagara şelalesini yakından izleme imkanı veren tekne turu dahildir. Öğle yemeğimizi açık büfe olarak turumuz içerisinde alacağız. Şelale turumuzun sonunda, geri dönüş yolunda meşhur Toronto Üzüm Bağlarında duruyor ve şarap tatma imkânı buluyoruz. Akşam geç saatlerde Toronto’ya ulaşıyoruz, geceleme otelimizde.

OTELİMİZ : MONTE CARLO INN OAKVILLE SUITES vb.



5 Gün: TORONTO – VANCOUVER

Bugün Toronto’da son günümüz. Uçuş saatimiz sabah 08:00 Havalimanında işlemlerimizi takiben yerel havayolu ile Vancouver‘a uçak yolculuğumuzu yapıyoruz. Vancouver‘a varış. Özel aracımız ile karşılanma ve Panoramik yarım günlük şehir turumuz olacaktır. Akşam yemekli gemi turu (ekstra tur 130 USD) 19:00-21:30 Müzik eşiliğinde Vancouver Limanı ve şehir manzarası eşliğinde hoş bir akşam bizleri bekliyor.

OTELİMİZ : BEST WESTERN BURNABY vb.



6 Gün: CAPILANO ASMA KÖPRÜSÜ VE GROUSE DAĞI TURU

Bu sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası serbest günümüz olacak. Yaklaşık 6 saatlik bir turumuz var. Doğa turumuzda dünyaca meşhur Kanada Kuzey ormanlarına doğru bir yolculuk ve gezi yapacağız (ekstra tur 200 USD). Capilano isimli Asma köprüyü ziyaret edeceğiz, yine macerayı vahşi doğa içinde yaşayarak, bilgiler alacağız ve günün heyecan veren süprizi ise Grouse dağındaki Skyride teleferiğine binişimiz ve muhteşem manzarası olacak (Bu turumuzda Öğle yemeği dahil değildir - Tur esnasında molamız olacaktır). Öğleden sonra geç saatlerde şehir merkezine dönüyoruz. Geceleme otelimizde.

OTELİMİZ : BEST WESTERN BURNABY vb.



7 Gün: VANCOUVER – SEATTLE

Bu sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası, Seattle sınırına kara yolculuğu yapacağız. 4 saat sürecek yolculuk sonrası ABD‘ye girişimizi yapacağız. Varışımızı takiben otele yerleşme ve öğleden sonra extra tur var (öğle yemeksiz 110 USD). Snoqualmie Şelalesi Tur otobüsümüz gelecek, Rehberimiz ile birlikte otelimizden ayrılıyoruz. Bu turumuz 3 saat sürecektir. Turumuz içerisinde Snoqualmie Şelalesi’ni ziyaret edeceğiz, burada eşsiz güzelliği ile bölgenin en güzel Milli Parkını da görüş oluyoruz. Turumuzun sonunda yeniden şehre dönüyoruz. Geceleme otelimizde.

OTELİMİZ : RAMADA KENT SEATTLE vb.



8 Gün: SEATTLE – ANCHORAGE (ALASKA)

Sabah kahvaltıyı takiben serbest saatlerimiz olacaktır. Öğleden sonra havalimanına geçiyoruz ve Alaska Eyaletinin en büyük şehrine uçakla Anchorage’a gidiyoruz. Varışı takiben havalimanından aracımızla konaklayacağımız otelimize transferimiz yapılıyor. Odalarımıza yerleşme. Geceleme otelimizde.

OTELİMİZ : INLET TOWER vb.



9 Gün: PORTAGE BUZULU TEKNE TURU

Serbest gün. Ekstra Turumuzda Alaska’nın en önemli Milli park yöresi Portage bölgesine yapacağımız buzul turumuza katılabilirsiniz. Turumuzun otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası yerel acentamızın bizi otelden alması ile başlayacak ve yaklaşık 6 saat sürecektir. Portage Buzulunu ziyaret ediyoruz ve Milli Park yaşam alanını göreceğiz (ekstra tur 195 USD). Turumuzun sonunda yeniden Anchorage merkeze dönüyoruz. Geceleme otelimizde.

OTELİMİZ : INLET TOWER vb.



10 Gün: SEWARD – TAM GÜN KENAI FİYORDLARI VE MİLLİ PARKI

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası serbest saatlerimiz olacaktır. Bu gece yarısı Anchorage’dan ayrılacağız, bu sebeple her durumda odalarımızı boşaltacağız ve eşyalarımızı emanete teslim edecek ve bölgedeki son günümüze hazırlık yapıyoruz. Arzu eden misafirlerimiz için ekstra turumuzda tam gün Kenai Fiyordları ve Milli Parkı turu yapılacaktır (ekstra tur öğle yemekli 270 USD). Bu turun kalkış limanı Seward kentine, burası yaklaşık 3 saat kara yolu mesafesindedir buradan tekneye binerek Kenai Fiyordları Turumuza başlıyoruz, turumuz esnasında hafif kahvaltı ve öğle yemeği servisi olacaktır. Fiyordlar arasında unutulmaz bir gezi bizleri bekliyor. Turumuzun sonunda yeniden Anchorage a dönüyoruz, uçuş saatimize kadar kent merkezinde serbest saatlerimiz olacaktır. Geceleme otelimizde.

OTELİMİZ : INLET TOWER vb.



11 Gün: ANCHORAGE – SEATTLE

Bu sabah kahvaltı sonrası serbest saatlerimiz olacaktır. Daha sonra Seattle uçuşumuzu yapacağız. Seattle havalimanına ulaşıyoruz. Otelimize transfer. Geceleme otelimizde.

OTELİMİZ : RAMADA KENT SEATTLE vb.



12 Gün: SEATTLE – PARIS

Otelde kahvaltı sonrası serbest saatlerimiz olacak. Havalimanına geçiyoruz. 19:20’de Paris uçuşumuzu Air France Havayolları tarifeli seferi ile yapacağız. Geceleme uçakta.



13 Gün: PARIS – ISTANBUL

Paris’e varışımızı takiben havalimanında uzun beklememiz olacaktır. Schengen vizesi olanlar arzu ederler ise Paris merkeze çıkış yapabilirler. İstanbul uçuş saatimiz akşam 22:50. Havalimanında bekleme ve 22:50 uçuşumuzu yapıyoruz. İstanbul Havalimanı’na varışımız (Ertesi gün sabah 03:15 varış). Turumuzun sona ermesi.

TUR KODU : YDIŞIET017



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Air France Havayolları ile İstanbul-Montreal / Seattle-İstanbul (Y) sınıf uçuşlar ve kişi başı 20 kg serbest bagaj taşıma hakkı
  • Ara Uçuş Biletleri Toronto/Vancouver uçuşu ve Seattle/Anchorage (Gidiş-Dönüş)
  • Belirtilen 3* otellerde kahvaltı dahil konaklama
  • Montreal (2 Gece), Toronto (2 Gece), Vancouver (2 gece), Seattle (2 gece), Anchorage (3 gece), toplam 11 Gece/13Gün
  • Montreal Havalimanı - Otel - Havalimanı transferi
  • Montreal akşam şehir turu
  • Montreal-Toronto tren biletleri
  • Toronto Panaromik Şehir Turu
  • Toronto Havalimanı Transferleri
  • Seattle Transferler
  • Anchorage Transferler
  • Vancouver - Seattle Karayolu Transfer ve Havalimanı Otel - Havalimanı Transferleri
  • Türkçe rehberlik Hizmeti
  • Seyahat Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Tüm yabancı servis tipleri (Bölgelerde kullanılan tüm yabancı rehberler, tüm yabancı otobüs şoförleri, gidilen restoranlardaki yabancı garsonlar, otellerde ki yabancı bellboylar, sınır geçişlerinde ki yabancı valiz taşıyıcıları içindir. 100 USD tavsiye edilen kişi başı alanda toplanacaktır)
  • Yurtdışı çıkış vergisi (50 TL)
  • Kanada Vizesi (210 EUR)
  • Abd Vizesi başvuruları bireysel yapılmaktadır


Kalkış Yerleri
  • İstanbul Yeni Havalimanı (01:30)
Notlar

EXTRA TURLAR

Turların minimum katılım sayıları 15 kişidir. Daha küçük gruplarda iptaller yada katılımlı turlar düzenlenebilir. Toplam 1390 USD yerine tüm turlar paket halinde indirimli olarak 1360 USD.

Ottowa Turu / 170 USD
Ortaçağ yemekli Şövalyeler Gösterisi / 120 USD
Niagara Şelalesi Turu / 195 USD
Vancouver Akşam yemekli Gemi Turu / 130 USD
Capilano Asma Köprüsü ve Grouse Dağı Turu / 200 USD
Snoqualmie Şelalesi Falls / 110 USD
Portage Buzulu Tekne Turu / 195 USD
Seward tam gün Kenai Fiyoradları ve Milli Parkı / 270 USD


İptal Şartları
https://www.izciturizm.com/tur-279-alaska-kanada-turu.html
Nima Turizm
1-Atatürk Bulvarı No 94 /1 Çankaya/Ankara 2-İşçi Blokları Mevlana Blv. No:190/B, P1, 06520 Çankaya/Ankara 3-Kültür Mah. Talat Blv. Olgun Blok No:34/A Konak / İzmir
0850 532 64 62


Bu çıktı 19.04.2024 05:15 tarihinde verilmiştir. Nima Turizm tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.