ŞEBİ ARUS VE KONYA TURU GÜNÜBİRLİK HIZLI TRENLE Tur Programı

GÜZERGAH : Ankara’dan YHT ile Konya’ya gidiş ve dönüş

ŞEB-İ ARUS VUSLAT YILDÖNÜMÜ ULUSLARARASI ANMA TÖRENLERİ…

Kalkış Yerleri: VUSLAT TÖREN BİLETLERİ
PROGRAM
KONYA, MERAM BAĞLARI, TAVUSBABA TÜRBESİ, ALAADDİN TEPESİ, İNCE MİNARELİ MEDRESE, SELİMİYE CAMİİ, ŞEMS-İ TEBRİZİ, ŞEB-İ ARUS VUSLAT YILDÖNÜMÜ ANMA TÖRENLERİ

Ankara Yeni YHT Garı Danışma önünde buluşma. Kahvaltılık ikramları ve biletlerin dağıtılması sonrası Yüksek Hızlı Tren ile 06:20 de Ankara’dan hareket ve Konya’ya varış. Bizi bekleyen aracımızla Meram Bağları’na hareket ediyoruz. Muhteşem doğa içerisinde kısa yürüyüş ve Tavus Baba Türbesini ziyaret. Panoramik olarak Alaaddin Cami ve Tepesi, İnce Minareli Medrese, İplikçi Medresesi, Hoca Şerafettin Camii, Valilik Konağı, Yusuf Ağa Kütüphanesi ve Selimiye Camii görülecek yerler arasındadır. Yöresel öğle yemeğini alacağımız restoranımıza hareket. Yemek sonrası Konya Mevlana Kültür Merkezi’ne giriş işlemleri ve Ahmet Özhan’ın tasavvuf müziği konseriyle başlayan ve sema töreni ile devam eden Hz. Mevlana’nın Vuslat Yıldönümü Uluslararası Anma Törenleri’nin izlenmesi. İçerisinde Kubbe-i Hadra (Yeşil Kubbe)’nin yer aldığı Selçuklu sarayı gül bahçesi olan Mevlana Müzesi ziyareti. Müze içerisinde Matbah-ı Şerif (Aş Evi), Derviş Odaları, 16.yy Yavuz Sultan Selim yapısı olan üzeri kapalı şadırvan ile Şeb-i Arus Havuzu, Selsebil, Yeşil Kubbe, Semahane içindeki kutsal emanetler, Sakal-ı Şerif ve el yazmalarının görülmesi. Mevlana’nın içindeki aşk ateşini yakan Şems-i Tebrizi Cami ve Türbesi ziyareti. Konya şekeri ve hediyelik eşya almak için serbest zaman. Gezimizin bitiminde tren garından 20:25 hızlı treni ile Ankara’ya hareket ediyoruz. 22:15’de Ankara’ya varış. Bir başka İzci Turizm organizasyonunda buluşmak üzere vedalaşıyoruz.

Kahvaltı                 : Tren içerisinde kahvaltılık sandviç ve meyve suyu
Öğle Yemeği         : Bölgenin seçkin restoranlarında etli ekmek veya ızgara, salata, tatlı, meşrubat, çay, su

DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Özel Tur Araçları ile Ulaşım
  • Rehberlik ve İzci Turizm Refakat Hizmetleri
  • Seyahat Esnasında Sıcak Soğuk İkramlar
  • Programda Belirtilen Geziler
  • Sabah Kahvaltısı (Kahvaltılık sandviç)
  • Öğle Yemeği (Bölgenin seçkin restoranlarında yöresel)
  • Ankara-Konya-Ankara YHT Tren Biletleri
  • Vuslat Törenleri Giriş Biletleri


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze ve Ören Yeri Giriş Ücretleri
  • İptal İade Sigortası
  • Kişisel Harcamalar


Kalkış Yerleri
  • Yeni Hızlı Tren Garı (06:00)
Notlar

TCDD tarafından yapılan olası tren saati değişiklikleri, turun başlangıcından en az 48 saat öncesinden tüm katılımcılara bildirilir. Vuslat törenlerine 0-6 yaş çocuklar kabul edilmemektedir. Tur lideri ve rehberler gerekli durumlarda programda değişiklik yapabilirler.


İptal Şartları
https://www.izciturizm.com/tur-151-sebi-arus-ve-konya-turu-gunubirlik-hizli-trenle.html
Nima Turizm
1-Atatürk Bulvarı No 94 /1 Çankaya/Ankara 2-İşçi Blokları Mevlana Blv. No:190/B, P1, 06520 Çankaya/Ankara 3-Kültür Mah. Talat Blv. Olgun Blok No:34/A Konak / İzmir
0850 532 64 62


Bu çıktı 19.04.2024 01:32 tarihinde verilmiştir. Nima Turizm tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.