KÜBA TURU 7 GECE 9 GÜN

  • KÜBA TURU 7 GECE 9 GÜN
  • KÜBA TURU 7 GECE 9 GÜN
  • KÜBA TURU 7 GECE 9 GÜN
  • KÜBA TURU 7 GECE 9 GÜN
  • KÜBA TURU 7 GECE 9 GÜN
  • KÜBA TURU 7 GECE 9 GÜN
  • KÜBA TURU 7 GECE 9 GÜN
  • KÜBA TURU 7 GECE 9 GÜN

THY TARİFELİ SEFERLERİ İLE
HAVANA GİDİŞ - HAVANA DÖNÜŞ

KAYIT ESNASINDA 5 EKSTRA TUR %25 İNDİRİMLİ
455 € YERİNE 340 €

KATAMARAN TURU 120 €, ERNEST HEMINGWAY TURU 60 €
BUENA VISTA SOCIAL CLUB SHOW TURU YEMEKLİ 90 €

VINALES VADİSİ VE PINAR DEL RIO TURU YEMEKLİ 100 €
BENZERSİZ HAVANA
 TURU YEMEKLİ 85 €

1. Gün: İSTANBUL – HAVANA

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali Türk Hava Yolları kontuarı önünde siz değerli misafirlerimiz ile 10 Eylül akşamı saat 23:00’da buluşma. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları TK183 sayılı tarifeli seferi ile saat 02:35’de Havana’ya uçuş. Yerel saat 08:05’de Havana’ya varış. Varışın ardından Varadero şehrine hareket. Varışımızın ardından otele yerleşme ve dinlenmek için serbest zaman. Geceleme otelimizde.

2. Gün: VARADERO
Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin alternatif olarak düzenleyecek olduğu Katamaran Turu'na katılabilirler. Katamaran Crucero del Sol Turu için Marina’ya gidiş. Katamaranımızla hareket ederek Cayo Blanco adasına gidiyoruz. Burada deniz ve güneşin tadını beyaz kumların üzerinde palmiye ağaçlarının gölgesinde çıkartıyoruz. Öğle yemeğimizi deniz ürünlerinden oluşan (ıstakoz, karides vb) muhteşem bir açık büfeden alıyoruz. Gün boyunca ayrıca ücretsiz içeceklerle serinliyoruz. Yunuslarla yaklaşık 15 dakikalık interaktif bir karşılaşma, unutulmaz bir gezi ve mercan bariyerinde yüzme deneyimi. Turumuz sonrası otele dönüş. Geceleme otelimizde.

Katamaran Turu : 120 Euro
3. Gün: VARADERO
Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin alternatif olarak düzenleyecek olduğu Trinidad & Santa Clara & Cienfuegos alternatif Turu'na katılabilirler. Küba’nın en güzel şehirlerinden olan Cienfuegos’a doğru yola çıkıyoruz. Öğlen yemeğimizi yerel bir restoranda yiyoruz. Yemek sonrası 1819 yılında Fransız yerleşimciler tarafından kurulan 2005 yılında UNESCO tarafından koruma altına alınmış bu güzel şehir Cienfuegos’u geziyoruz. Jose Marti Parkını parkı çevreleyen Tomas Terry Tiyatrosunu, Colegio de San Lorenzo devlet dairelerini göreceğiz. Şehri gezdikten sonra Trinidad’a doğru yola çıkıyoruz. Keyifli bir yolculuk sonrası Trinidad’a varış ve konaklama. Ertesi gün sabah Trinidad şehir turu için otelden hareket. UNESCO tarafından koruma altında alınmış XVIII.-XIX. Yüzyıllar arasında şeker üretimiyle zenginleşen, Kübalıların gurur duyduğu günümüze Koloniyal dönem mimarisi örnekleri ile dünya üzerinde en iyi korunmuş UNESCO tarafından Dünya Mirası listesine alınan Trinidad şehrini yakından tanıyacağız. Taş sokaklarında yürürken eski zamanlara yolculuk yaptığımızı hissedecek, Trinidad’a has limon suyu, bal ve Küba Rom’unun karışımı Canchanchara içerek serinleyeceğiz. Turun ardından Küba Devrim’inin en önemli cephesi olan ve Che’yi efsaneleştiren Villa Santa Clara şehrine doğru yola çıkacağız. Öğle yemeğimiz sonrasında şehir turumuzda, devrimin önemli liderleri efsanevi Comandante Che Guevara tarafından ele geçirilen ve Batista ordularının neredeyse tüm cephanesini taşıyan zırhlı tren müze parkını, savaşın en ateşli kısmını geçtiği bugün bile eski Hilton Otelin’de kurşun izlerinin görüldüğü Parque Vidal’i görüp o günleri daha yakından hissedeceğiz. Küçük bir gerilla grubunun başında iken 9 Ekim 1967’de Bolivya’da yaralı olarak yakalanıp infaz edilen ve 30 yıl sonra cesedinin getirilerek defnedildiği Che Guevera’nın Mozolesini ve “El Che” nin ünlü veda mektubunun çivi yazısı ile yazılmış anıtı ile heykelini göreceğiz. Santa Clara gezimizden sonra Varadero’ya doğru yola çıkıyoruz, Otele varış ve konaklama.

Trinidad & Santa Clara & Cienfuegos Turu : 160 Euro (Ulaşım + Rehberlik + Ev Konaklama)
* Trinidad & Santa Clara & Cienfuegos alternatif turunu almayan misafirlerimizin konaklamaları Varadero şehrinde olup gün boyu serbest zamanları olacaktır. Trinidad konaklaması sadece alternatif turu satın alan misafirlerimiz için geçerlidir. 
4. Gün: VARADERO – HAVANA
Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından Küba’nın başkenti Havana’ya doğru yola çıkıyoruz. Otelimize transfer ve odalarımıza yerleşme. Akşam dileyen misafirlerimiz, rehberimizin alternatif olarak düzenleyecek olduğu Buena Vista Social Club Show ve akşam yemeği Turu'na katılabilirler. Tur sonrası otelimize dönüyoruz. Geceleme otelimizde.

Buena Vista Social Club Show Ve Akşam Yemeği Turu : 90 Euro
5. Gün: HAVANA
Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından Havana şehir turu. UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde yer alan Havana Eski Kenti, Malecon Bulvarı, dünyanın en büyük 31. Meydanı olan Plaza de La Revolucion (Devrim Meydanı), Colomb Mezarlığı, Miramar ve kenti kuşbakışı olarak izleyebileceğiniz Morro Kalesi’ni göreceğiz. Öğle yemeğimizi yerel restoranda alıyoruz. Dileyen misafirlerimiz alternatif olarak Ernest Hemingway Turu’na katılabilirler. Küba aşığı, Küba’nın yakın tarihinde ve popüler kültüründe iz bırakmış dünyanın en önemli yazarlarından Ernest Hemingway'in gözünden Küba'yı göreceğiz. Günümüzde müze olarak kullanılan çiftlik evi "Finca Vigila'yı" ziyaret edeceğiz. Ardından Havana'ya 20 dakika uzaktaki küçük bir balıkçı köyü olan, yazarın kılıç balığı avlama tutkusu sebebiyle sık sık gittiği, balıkçılarla yakın dostluk kurduğu ve Fidel Castro’nun “Onun kadar güzel bir roman okumadım” dediği “İhtiyar Balıkçı ve Deniz” romanını yazdığı yer olan Cojimar'a gideceğiz. Ardından Havana ya geri dönüp Daikiri'si ile meşhur olduğu için Hemingway'in en sevdiği ve çok sık gittiği tarihi bar-restaurant Floridita'yı ziyaret ediyoruz. Kentin en hareketli caddelerinden biri olan Calle Obispo'da yürüyüş yaparak yazarın 7 yıl kaldığı Ambos Mundos oteli 511 nolu odasındaki müzesini ziyaret ediyoruz. Tur sonrası otelimize dönüyoruz. Geceleme otelimizde.

Ernest Hemingway Turu : 60 Euro
6. Gün: HAVANA

Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz alternatif olarak düzenleyecek olduğu Vinales Vadisi ve Pinar del Rio turumuza katılabilirler. UNESCO Dünya Mirası listesinde bulunan ve dünyaca ünlü Küba purolarının tütünlerinin yetiştiği Vinales Vadisi’ne hareket ediyoruz. Yaklaşık 3 saat sürecek yolculuğumuzun ardından Vinales Şehir merkezini, tütün tarlalarını, yerel tütün çiftliğini ziyaret ediyoruz. Turumuzun devamında vadinin ortasında bulunan restoranda öğle yemeğimizi alıyoruz. Daha sonra Pinar del Rio’ya hareket ederek Küba purolarının resmi olarak üretildiği fabrikalarda puro yapımını ve kültürünü yakından tanıyacağız. Dileyen misafirlerimiz burada orijinal Küba purolarını satın alabilirler. Günün sonunda Vinales Vadisi’nin tamamına hâkim bir manzaraya sahip tepede içeceklerimizi yudumladıktan sonra Havana'ya geri dönüyoruz. Geceleme otelimizde. 

7. Gün: HAVANA
Otelde alacağımız sabah kahvaltısının serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimizin alternatif olarak düzenlenecek olan Benzersiz Havana Turu'na katılabilirler. Bu turumuza 1958 yılının sonunda Küba devrimine kadar Amerika’dan ithal edilmiş, daha sonra konulan ambargoya istinaden bir daha ülkeye sokulma şansı olmayan ve günümüzde de aktif olarak kullanılmakta olan Eski Amerika arabaları ile başlıyoruz. Bu renkli araçlar ile Küba sokaklarında yapacağımız kısa bir gezi sonrası Küba’nın Picasso’su olarak da bilinen Jose Fuster’in, yaşadığı dönem boyunca dekore ettiği resimler, seramikler ve çizimler yoluyla dekore edip açık hava sergisine dönüşen mahallesini göreceğiz. Bu gezinin ardından ismini Fernando Hamel’den alan modern sanatçıların merkezi olan hamel sokağını göreceğiz. Ardından Havana’yı tepeden görebileceğimiz Küba’nın efsanevi kahramanı Che Guevara’nın evini ziyaret edeceğiz. Öğle yemeğimizi yerel restoranda alıyoruz. Yemek sonrası turumuza Havana’nın en keyifli caddelerinden birisi olan Prado caddesine geçiyoruz. Batista rejimi döneminde saray olarak kullanılmış devrim sonrasında da halkın hizmetine müze olarak açılan Devrim Müzesini gezeceğiz. Küba’nın en büyük müzesi olan Devrim Müzesinde, Küba bağımsızlık savaşı ve Küba Devrimi dönemlerinden kalma silahları, tanları ve eşyaları görebileceğiz. Tur sonrası otelimize dönüyoruz. Geceleme otelimizde.

Benzersiz Havana Turu (öğle yemekli) : 85 Euro 
8. Gün: HAVANA – İSTANBUL

Otelde alacağımız sabah kahvaltısının ardından rehberimizin belirleyeceği saatte Havana havalimanına transfer. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları’nın TK183 sayılı tarifeli seferi ile yerel saat 09:35’de İstanbul’a hareket. Yerel saat ile Pazar günü saat 08:25’de İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.

TUR KODU : YDIŞIKT007

Fiyata Dahil Olan Hizmetler

  • Türk Hava Yolları Tarifeli Seferi İle İstanbul (Ist) – Havana (Hav) / Havana (Hav) – İstanbul (Ist) Arası Ekonomi Sınıfı Uçak Biletleri
  • Havalimanı Vergileri (250 Eur)
  • Zorunlu Sigorta (30 Eur)
  • Alan – Otel – Alan Transferleri Ve Varadero - Havana Arası Transfer
  • 3*4* Otellerde 7 Gece Kahvaltı Dahil Konaklama
  • Profesyonel Türkçe Rehberlik Hizmetleri

Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

  • Küba Vize Ücreti (45 Eur)
  • Yurtdışı Çıkış Harcı (50 TL)
  • Programda Belirtilmeyen Tüm Gezi Ve Turlar
  • Şahsi Harcamalar
  • Şöför Bahşişleri (Günlük Kişi Başı 5 Eur) (Istege Baglı)
  • Programda Belirtilen Alternatif Turlar (Istege Baglı)
  • Müze Ve Ören Yerleri Giriş Ücretleri (Istege Baglı)
  • 50.000 € Teminatlı Seyahat Saglık Sıgortası (30 Eur) (Istege Baglı)
  • Ankara, Izmır Ichat Bağlantı 150 Eur, Dıger Iller 150 Eur Kıbrıs 150 Eur (İstege Baglı)

Tur Hareket Detayları

Kalkış Yerleri:
  • İstanbul Yeni Havalimanı (23:00)
Tur Hareket Tarihleri:

Tur Fiyatları

1.Ek Bilgiler

- Yurtdışı gezilerinde en az 6 ay geçerli pasaport olması mecburidir. 10 yıldan eski pasaportlar yurtdışına yapılan seyahatlerde geçerli değildir ve tur hareket tarihinden önce yenilenmesi gerekmektedir.
- İzci Turizm, havayolu ile yolcu arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde saatler değişebilir ve tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce misafirlerimiz tarafından merkez ofis aranarak yazılı teyit edilmesi gerekmektedir.
- Uçuş saatlerini ve parkurunu teyit etmeyen misafirlerin iç hat bağlantı uçuş ulaşımlarında yaşanan değişikliklerden İzci Turizm sorumlu değildir. 
- Tur programında belirtilen tur güzergâhı örnek güzergâh olup tur parkurunda değişiklik olabilir. 
- Uçağın ineceği şehir farklılık gösterebilir. Havayolu şirketleri tarafından yapılabilecek saat değişiklikleri ve olabilecek rötarlardan İzci Turizm sorumlu tutulamaz. 
- İzci Turizm, gerekli gördüğü durumlarda, tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar. 
- Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün/günler  gerçekleştirilebilir. 
- İzci Turizm, yıldız kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.
- Programlarda belirtilen tüm otel isimler V.B. (ve benzeri) olup yıldız kategorisi ve mesafe olarak örnek teşkil etmek için yazılmıştır. Belirtilen isimli otelde konaklama yapılacağı anlamına gelmez. 
- Bu paket turda minimum katılımcı sayısı her otel kategorisi için 40 kişidir. Paket tura katılacak kişi sayısının yeterli olmaması durumunda 21 gün öncesinden tur iptali tüketiciye bildirilir. 
- Turun iptali durumunda vize ücreti ve sigorta ücretleri iade edilemez. 
- Yol üzerinde alternatif turlar gruptan en az 6 kişinin katılımı olduğu takdirde gerçekleşir. Katılmak istemeyen misafirler mola yerinde bekletilir. 
- Programlarda belirtilen geziler rehberin insiyatifinde herhangi bir nedenden dolayı belirtilen gün/ günler dışında başka bir gün yapılabilir. 
- Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Alternatif turlar minimum 20 kişilik katılım olduğu takdirde gerçekleştirilebilir, daha az katılım olduğu takdirde rehberin insiyatifinde ve gerekli olur ise fiyatlar değiştirilerek gerçekleştirilebilir. Bu gezi ya da turların yapılamamasından İzci Turizm sorumlu tutulamaz. 
- Müze ve ören yerleri girişleri ücreti fiyatlara dâhil değildir. 
- 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup 3. yatak standart yataktan küçüktür ve / yeya ilave acılan kapanan ek yataktır. 
- Çocuk indirimi sadece 2 yetişkin yanında kalan belirli yaş grubu içerisindeki çocuklar için geçerlidir. 
- İzci Turizm konsoloslukla müşterilerimiz arasında sadece aracı konumda olup vizenin her hangi bir neden ile onaylanmaması, yetişmemesi ve / veya vizede yanlışlıklar oluşması halinde hiçbir sorumluluğu olmayıp yolcunun hiçbir şekilde İzci Turizm dan tazminat hakkı yoktur. 
- Vizenin gidilecek tura ilk giriş yapılan ülkeden veya en fazla konaklama yapılacak ülkeden alınması gereklidir aksi halde pasaport polislerinin ülkeye giriş yaptırmamasından İzci Turizm kesinlikle sorumlu değildir. 
- Otellerde alınan kahvaltı standardı Continental kahvaltı olup tereyağı reçel kahve veya çaydan ibarettir. Grup kahvaltıları otellerde ayrı salonlarda alınıp münferit yolcu kahvaltılarından farklıdır. 
- Vize başvurusu için en az 6 ay geçerli pasaport ve acentelerimizden temin edebileceğiniz vize için gerekli evraklar listesinde belirtilen belgeler eksiksiz tur hareket tarihinden minimum 1 ay önce yazılı onay ile acentaya teslimi gerekmektedir.

2.İptal Şartları

3.Vize Bilgileri

KÜBA TURU 7 GECE 9 GÜN HAKKINDAKİ GÖRÜŞLERİNİZ

Bu tur için toplam puanınız

Tur ne kadar eğlenceliydi?

Rehberler ne kadar ilgiliydi?

Oteller / yemekler nasıldı?

Tur güzergahı nasıldı?


Tur Bilgileri

Benzer Turlar

MEGA İTALYA TURU

MEGA İTALYA TURU

7 GECE 8 GÜN

25.03.2023

649,00 EUR

BÜYÜK İSPANYA TURU

BÜYÜK İSPANYA TURU

7 Gece 8 Gün

25.03.2023

599,00 EUR

AVRUPA MASALI TURU

AVRUPA MASALI TURU

7 GECE 8 GÜN

27.03.2023

549,00 EUR

ELEGANT İSPANYA TURU

ELEGANT İSPANYA TURU

7 Gece 8 Gün

31.03.2023

699,00 EUR

PORTO & LİZBON TURU

PORTO & LİZBON TURU

06.04.2023

549,00 EUR

BANGKOK & PHUKET TURU

BANGKOK & PHUKET TURU

6 Gece 8 Gün

21.04.2023

1.397,00 USD

BANGKOK PHUKET PATTAYA TURU THY

BANGKOK PHUKET PATTAYA TURU THY

7 gece 8 gün

30.04.2023

1.449,00 EUR

KLASİK UZAKDOĞU TURU

KLASİK UZAKDOĞU TURU

11 Gece 12 Gün

22.09.2023

1.899,00 TL

ELEGANT İSPANYA ENDÜLÜS TURU

ELEGANT İSPANYA ENDÜLÜS TURU

7 Gece 8 Gün

17.04.2023

849,00 EUR

AMALFİ KIYILARI - NAPOLİ TURU

AMALFİ KIYILARI - NAPOLİ TURU

3 Gece 4 Gün

19.04.2023

749,00 EUR

Sitede yer alan tüm metin, resim ve içeriklerin telif hakları İZCİ Turizm ve Seyahat A.Ş'ye aittir. Basılı veya elektronik bir ortamda izinsiz kullanılamaz veya kopyalanamaz. Tüm kategori bilgileri ve fiyatlar bilgilendirme amaçlı olup, değişiklik arz edebilir. Fiyat ve bilgi yanlışlıklarından İZCİ Turizm ve Seyahat Acenteliği sorumlu tutulamaz.

© 2019 Tüm Hakları Saklıdır. Acente 2

Kişisel Verilerin Korunması, Gizlilik Politikası ve Çerez (Cookie) Kullanımı İlkeleri hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.